Ραγδαίες εξελίξεις: Έκτακτο ΔΣ. του ΕΣΑΚΕ το πρωί του Σαββάτου, για το εξώδικο του Ολυμπιακού!

Ραγδαίες εξελίξεις: Έκτακτο ΔΣ. του ΕΣΑΚΕ το πρωί του Σαββάτου, για το εξώδικο του Ολυμπιακού!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των ελληνικών πλέι οφ, οι ομάδες θα συνεδριάσουν για το μέλλον της Basket League. Στο τραπέζι το εξώδικο του Ολυμπιακού.

Μπορεί τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος να έχουν οριστεί για να ξεκινήσουν το Σάββατο 18 Μαΐου, με το πρώτο ματς να είναι αυτό ανάμεσα στον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα, στις 17:00, όμως τα πάντα κρέμονται σε μία λεπτή γραμμή. Και ακόμη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τα τζάμπολ θα γίνει.

Και αυτό διότι το πρωί του Σαββάτου δεν αποκλείεται να προκύψουν σοβαρά ζητήματα νομιμότητας. Ετσι, λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, και συγκεκριμένα στις 10:00 το πρωί, οι εκπρόσωποι των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ θα μαζευτούν για τέταρτη φορά μέσα σε λίγες μέρες στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και συγκεκριμένα μετά το εξώδικο που απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι ζητούν την παραίτηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και της Νομικής εκπροσώπου κας  Γονιδάκη, λόγω των χειρισμών που έκαναν στα προηγούμενα δύο συμβούλια και παράλληλα θέτουν θέμα μη επικύρωσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.

Η συζήτηση θα αφορά όλα τα παραπάνω ζητήματα, αλλά και ορισμένα άλλα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα και τα οποία δεν έχουν λυθεί μεταξύ των ομάδων. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, αναλόγως του τι θα αποφασιστεί, να υπάρξει νέος κύκλος δικαστικών εξελίξεων…

Για την ιστορία, το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τα παιχνίδια: Προμηθέας – ΠΑΟΚ (17:00), Περιστέρι – Ήφαιστος Λήμνου (19:30) και ΑΕΚ – Χολαργός (19:30). Μένει να δούμε εάν πράγματι θα διεξαχθούν ή εάν θα υπάρξει εμπλοκή στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ