Ολυμπιακός: Περιμένει το ΑΣΕΑΔ της Δευτέρας

Ολυμπιακός: Περιμένει το ΑΣΕΑΔ της Δευτέρας

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να δουν την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών αναφορικά με την πρώτη προσφυγή τους, εμμένοντας στις απόψεις τους.

Τρεις ώρες μετά την έναρξη του έκτακτου Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, οι ομάδες με πλειοψηφία 13-1 αποφάσισαν την συνέχιση του πρωταθλήματος με τα πλέι οφ να ξεκινούν σε λίγες ώρες.

Η αρνητική ψήφος ήταν αυτή του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να εμμένουν στις απόψεις τους και να μην κάνουν πίσω αναφορικά με όσα υποστηρίζουν τόσο καιρό. Και πώς να κάνουν κάτι άλλο δηλαδή όταν εκκρεμούν δύο προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν αυτήν την στιγμή περιμένουν τι θα αποφασιστεί – αν αποφασιστεί – την Δευτέρα (στις 12:00 η έναρξη της εκδίκασης) στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν προσφύγει εκεί σχετικά με το κύρος της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ είναι και αυτή που ουσιαστικά ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, οι οποίοι άκουσαν ότι ήθελαν να τους πουν τα υπόλοιπα μέλη του ΕΣΑΚΕ.

Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι πως παρά την κίνηση των ομάδων να… χρυσώσουν το χάπι, γνωρίζοντας ότι η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι πλέον έκρυθμη και άπαντες νιώθουν πως δεν πάει άλλο αναφορικά με το πώς λειτουργεί το ίδιο το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός δεν είναι ικανοποιημένος και δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Θα κινηθεί όπως όλο αυτό το διάστημα, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο πως δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο ματς της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, εμμένοντας στην άποψή του για ξένους διαιτητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ