Παπαθεοδώρου: «Εμείς θα τελειώσουμε όρθιοι και μέσα στο γήπεδο»

Παπαθεοδώρου: «Εμείς θα τελειώσουμε όρθιοι και μέσα στο γήπεδο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα της ομάδας του από τον Προμηθέα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, αναφέρθηκε στην κατάσταση του τμήματος και τόνισε ότι στόχος είναι να τελειώσει η σεζόν με τους ίδιους μέσα στο γήπεδο.

Ο Προμηθέας Πατρών έκανε… περίπατο στο «Δ. Τόφαλος», επικρατώντας άνετα του ΠΑΟΚ με 81-66 και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρατάχθηκε με μόλις έξι επαγγελματίες λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και μοιραία αναγκάστηκε να έχει ρόλο παρατηρητή.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Ασπρόμαυρων μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του και τον ρεαλιστικό στόχο της ομάδας που είναι να μείνουν όλοι όρθιοι μέσα στο γήπεδο.

Παράλληλα πέταξε τα καρφιά του προς τους υπεύθυνους: «Κάποιοι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που πρέπει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συνεχίζουμε να βιώνουμε μια κατάσταση δύσκολη, βασικός στόχος μας σήμερα ήταν να τελειώσουμε το παιχνίδι με τους έξι παίκτες υγιείς, για να τελειώσουμε τα πλέι οφ με τον τρόπο που θέλουμε, όρθιοι μέσα στο γήπεδο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σημερινή τους προσπάθεια. Θα κρατήσω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου για μετά το τέλος του πρωταθλήματος, μετά θα μιλήσουμε. Εμείς είμαστε μέσα στην ομάδα και αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται, κάποιοι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που πρέπει

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα τελειώσουμε τη σεζόν μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ