Ολυμπιακός: Κανονικά στις προπονήσεις στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Κανονικά στις προπονήσεις στο ΣΕΦ

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν ως οφείλουν κανονικά την δουλειά τους στο Φάληρο, ανεξάρτητα με την απόφαση της διοίκησης αναφορικά με την αναμέτρηση της Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ότι και να συμβεί την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ και ακόμα και αν δεν κατέβει ο Ολυμπιακός να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάτι που ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμφώνησε ότι θα γίνει  μαζί με τους φίλους των Ερυθρόλευκων στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι παίκτες των Πειραιωτών δεν γίνεται να μείνουν στάσιμοι.

Τι εννοούμε; Ο Ντέιβιντ Μπλατ προπονεί κανονικά την ομάδα του στο ΣΕΦ, ανεξάρτητα από την απόφαση της διοίκησης για το ματς της Δευτέρας. Έτσι οφείλουν εξάλλου να κάνουν ως επαγγελματίες οι Ερυθρόλευκοι, με το πρόγραμμα του Ολυμπιακού να βγαίνει χωρίς κάποιο απρόοπτο και την Κυριακή.

Όπως είναι λογικο οι Πειραιώτες έκαναν νωρίς προπόνηση αφού ακολουθεί το βράδυ ο μεγάλος τελικός της Ευρωλίγκας ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στις προπονήσεις και στο Φάληρο έχει επιστρέψει και ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στο Ψυχικό, ενώ το πρόγραμμα αποθεραπείας τους συνεχίζουν τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Ανδρέας Τσουμάνης που είναι τραυματίες. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ