Παναθηναϊκός : Περιμένουν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός : Περιμένουν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Πιτίνο και παίκτες προετοιμάζονται κανονικά για να υποδεχθούν αύριο τους Πειραιώτες.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν τον ολυμπιακό απέναντί τους αύριο στο τζάμπολ του αγώνα για τα πλέι οφ στο ΟΑΚΑ και προετοιμάζονται αδιαφορώντας για όλα όσα ακούγονται.

Ο Ρικ Πιτίνο με τους συνεργάτες του έχουν ξεκαθαρίσει στους πράσινους πως οφείλουν να είναι πανέτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και πως πρέπει να είναι από κάθε πλευρά συγκεντρωμένοι για να δώσουν έναν κρίσιμο αγώνα.

Προφανώς και ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις γύρω από το αν θα παραταχθεί ή όχι ο Ολυμπιακός, αλλά ξέρουν πως οι συνθήκες αλλάζουν μέσα σε μια ώρα και εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Αμερικανός προπονητής ολοκλήρωσε μάλιστα το απόγευμα την προετοιμασία της ομάδας έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός βέβαια του τραυματία Νίκου Παππά.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τη σειρά των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό και υπογράμμισε:

«Έστω και με καθυστέρηση, η ώρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος, έφτασε. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της μεταξύ μας σειράς.

Το γεγονός ότι έχουμε αρκετό καιρό να δώσουμε επίσημο ματς δεν είναι καλό, ωστόσο κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις, ενώ παίξαμε και ένα δυνατό φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ. Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι να παίξουμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία αλλά και τη δυσκολία της σειράς με τον Ολυμπιακό. Δεδομένου πως κρίνεται στις δύο νίκες και όχι στις τρεις, όπως συμβαίνει στους τελικούς και στους ημιτελικούς, το πρώτο ματς είναι καθοριστικό.

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας να μπούμε δυνατά από την αρχή του αγώνα ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ