Παπαγιάννης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τον Ολυμπιακό»

Παπαγιάννης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την έναρξη των πλέι οφ και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (20/5, 19:00).

Ο σέντερ των πράσινων αναφέρθηκε στο ζευγάρι των αιωνίων και τόνισε πως άσχετα από τη δέσμευση των Πειραιωτών να μην κατέβουν στο ματς, ο Ρικ Πιτίνο έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Έστω και με καθυστέρηση, η ώρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος, έφτασε. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της μεταξύ μας σειράς.

Το γεγονός ότι έχουμε αρκετό καιρό να δώσουμε επίσημο ματς δεν είναι καλό, ωστόσο κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις, ενώ παίξαμε και ένα δυνατό φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ. Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι να παίξουμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία αλλά και τη δυσκολία της σειράς με τον Ολυμπιακό. Δεδομένου πως κρίνεται στις δύο νίκες και όχι στις τρεις, όπως συμβαίνει στους τελικούς και στους ημιτελικούς, το πρώτο ματς είναι καθοριστικό.

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας να μπούμε δυνατά από την αρχή του αγώνα ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ