Ολυμπιακός: Κατέθεσε το υπόμνημα και περιμένει το ΑΣΕΑΔ

Ολυμπιακός: Κατέθεσε το υπόμνημα και περιμένει το ΑΣΕΑΔ

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την διαδικασία για την προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ και συνεχίζουν να έχουν την ίδια στάση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι εμμένουν στην απόφαση τους να μην κατέβουν στην αναμέτρηση, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι κυρώσεις από αυτήν τους την κίνηση.

Την ίδια ώρα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ το υπόμνημα το οποίο προβλεπόταν για την προσφυγή κατά του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί την προηγούμενη Παρασκευή, με τους προέδρους των Ερυθρόλευκων, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να παρεβρίσκονται στα γραφεία του ΑΣΕΑΔ, αλλά μετά από αίτημα της ΕΟΚ μετατέθηκε για σήμερα (20/05).

Στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν την τελική απόφαση, οποία στιγμή και αν έρθει αυτή, ενώ εκκρεμεί και δεύτερη προσφυγή κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ να επικυρώσει παράνομα τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τον πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ