Επίσημο: Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ

Λίγο μετά τις 14:30 η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε και επιστολή στην ΕΛ.ΑΣ, ενημερώνοντας ότι δεν θα κατέβει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το #mexritelous γίνεται πράξη, αλλά είναι μόνο η αρχή.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Επίσημο έγγραφο δεν έχει σταλεί ακόμη από τους Πειραιώτες στην ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν την Αστυνομία για λόγους τυπικούς και ευγενείας και για να μην υπάρξει ταλαιπωρία για τους αστυνομικούς, πως δεν θα αγωνιστούν κόντρα στους πράσινους, κάνοντας πράξη αυτό που είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό. Για το τυπικό, πάντως, η επιστολή έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις 14:30, επισημοποιώντας την απόφαση του Ολυμπιακού.

Ηταν εξ αρχής δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβαινε στο ΟΑΚΑ. Μια ειλημμένη απόφαση, που δεν θα άλλαζε ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που τα αιτήματα του Ολυμπιακού δεν έγιναν αποδεκτά, αλλά και μετά τα όσα έκαναν η ΕΟΚ και η ΚΕΔ εναντίον των Ερυθρόλευκων, με την τουλάχιστον ύποπτη και απολύτως μεμπτή απόφαση για παρουσία του Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Μια απόφαση που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς αποτέλεσε επιθετική ενέργεια από πλευράς Βασιλακόπουλου και ΕΟΚ προς τους Ερυθρόλευκους, που είχαν ζητήσει ως μίνιμουμ να μην οριστεί κανείς εκ των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου στα παιχνίδια τους. Από τη στιγμή που αυτό «έσπασε» με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, το μέλλον ήταν προδιαγεγραμμένο. Καθώς ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει θεατής σε ένα παιχνίδι προαποφασισμένο και εναντίον του. Αλλωστε, το μέγεθός του δεν του επιτρέπει να αφήνει τον καθένα να προσπαθεί να παίζει παιχνίδια στην πλάτη του. Πλέον, θα παίζουν παιχνίδια μόνοι τους.

Οι Ερυθρόλευκοι, που έχει έχουν ξεκάθαρη και ακέραια «εντολή» από τον κόσμο τους να φτάσουν μέχρι τέλους τον ανένδοτο στο σύστημα, έχουν καταθέσει προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ και περιμένουν τις αποφάσεις, μετά και την κατάθεση του υπομνήματος σήμερα το μεσημέρι. Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πάντως, ο Ολυμπιακός περιμένει από το ΑΣΕΑΔ την απόφαση για το ζήτημα της ακυρότητας της 26ης αγωνιστικής, λόγω παράνομης σύνθεσης της ΚΕΔ. Και όχι για την προσφυγή που έχει κάνει για την κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας. Η εκδίκαση της οποίας αναμένεται να γίνει στις 13/06.

Καλό θα είναι, πάντως, οι ενδιαφερόμενοι να μην βιάζονται. Καλό θα είναι να περιμένουν τη δικαιοσύνη να «μιλήσει», πριν χύσουν τα ψεύτικα δάκρυά τους για το ελληνικό μπάσκετ. Με τον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να ασχολούνται. Διότι, πλέον, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με κανέναν τους. Και το μέλλον θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ