Αρχίζουν οι μεταβατικές προπονήσεις στον Άρη

Αρχίζουν οι μεταβατικές προπονήσεις στον Άρη

Πρόγραμμα διάρκειας οχτώ εβδομάδων θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα οι Θεσσαλονικείς.

Οι μεταβατικές προπονήσεις του Άρη ξεκινούν από σήμερα με εφτά καλαθοσφαιριστές και θα έχουν διάρκεια συνολικά οχτώ εβδομάδες.

Το πρόγραμμα θα επιβλέψουν οι προπονητές της ομάδας Δημήτρης Νικολαΐδης, Σάββας Καμπερίδης, Βαγγέλης Σπυρίδης, όπως και ο γυμναστής Παναγιώτης Ζάλογγος, και το βάρος θα δοθεί στη φυσική κατάσταση αλλά και στην ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κίτρινης ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Πρόγραμμα μεταβατικών προπονήσεων, συνολικής διάρκειας οχτώ εβδομάδων, αρχίζει από σήμερα (20/05) στο “Nick Galis Hall”, υπό την επίβλεψη των προπονητών του ΑΡΗ, Δημήτρη Νικολαΐδη, Σάββα Καμπερίδη, Βαγγέλη Σπυρίδη, καθώς και του γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγου. Δυο θα είναι τα βασικά σημεία, στα οποία θα επικεντρωθεί το πρόγραμμα: α) Έμφαση στην ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη και β) Προπόνηση φυσικής κατάστασης.

Στις προπονήσεις θα πάρουν μέρος οι εξής καλαθοσφαιριστές: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Γιάννης Σιδηροηλίας και Christ Wamba».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ