Η… vintage ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον Ιτούδη! (pic)

Η… vintage ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον Ιτούδη! (pic)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχάρη τον Ελληνα τεχνικό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το βράδυ της Κυριακής επικράτησε της Αναντολού Εφές στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας με 91-83 και κατέκτησε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο.

Πρωτεργάτης της επιτυχίας της μοσχοβίτικης ομάδας είναι φυσικά ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος κέρδισε κατά κράτος στη μάχη των πάγκων τους Πάμπλο Λάσο και Εργκίν Αταμάν και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Μια σπουδαία επιτυχία για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία και απέδειξε περίτρανα ότι οι Ελληνες προπονητές ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μια επιτυχία που έκανε περήφανους όλους τους Ελληνες.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα social media, η οποία με μία… vintage ανάρτησή, συνεχάρη τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία με τον νεαρό τότε Ιτούδη να κοουτσάρει ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα στην Μόσχα.  Η φωτογραφία είναι από τον μακρινό Δεκέμβριο του 1995, όταν ο νυν τεχνικό της ΤΣΣΚΑ βρισκόταν στον πάγκο του Δικεφάλου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ