Επική ατάκα Μανωλόπουλου: «Δεν είμαστε η ΤΣΣΚΑ…»

Επική ατάκα Μανωλόπουλου: «Δεν είμαστε η ΤΣΣΚΑ…»

Ο προπονητής του Ηφαιστου μίλησε για τη νίκη επί του Περιστερίου και σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα εξαιρετικά ποσοστά της ομάδας του στα πρώτα τρία δεκάλεπτα.

Ο Ηφαιστος με πρωταγωνιστή τον Σμιθ επικράτησε στη Λήμνο του Περιστερίου με 77-71 και έφερε στα ίσια την σειρά για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Η εμφάνιση της νησιώτικης ομάδας ικανοποίησε απόλυτα τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τα ποσοστά του Ηφαιστου στα πρώτα τρία δεκάλεπτα ήταν ποσοστά… ΤΣΣΚΑ Μόσχας! «Τα ποσοστά στα πρώτα 3 δεκάλεπτα… Δεν είμαστε ΤΣΣΚΑ ακόμα, δεν μπορούμε να τα έχουμε», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι η πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας στα playoffs! Τα ποσοστά στα πρώτα 3 δεκάλεπτα… Δεν είμαστε ΤΣΣΚΑ ακόμα, δεν μπορούμε να τα έχουμε. Το είχα δει ότι θα πήγαινε κάπως έτσι το παιχνίδι. Το Περιστέρι είναι διαβασμένο, έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και πάγωσε το παιχνίδι. Χάσαμε το ρυθμό μας. Έπαιξε πολύ καλά το Περιστέρι τα τελευταία 15 λεπτά. Πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη, δεν τελείωσε τίποτα εδώ, προχωράμε και βλέπουμε.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί μετά το 1ο ματς στύψαμε όλοι το μυαλό μας, για να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Πάμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν θα είναι εύκολο. Πάμε να διεκδικήσουμε, ό,τι πιθανότητες έχουμε!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ