Γιατράς: «Στη θέση του Παπαθεοδώρου, το ίδιο θα έκανα»

Γιατράς: «Στη θέση του Παπαθεοδώρου, το ίδιο θα έκανα»

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε την πρόκριση του Προμηθέα Πατρών αλλά και την αντίδραση του Ηλία Παπαθεοδώρου

Ο Προμηθέας πέρασε σαν… σίφουνας από την Πυλαία (76-68) και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από τη συνέχεια των πλέι οφ, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, να ξεσπάει σε κλάματα.

Σε δηλώσεις του ο Μάκης Γιατράς παραδέχτηκε ότι στη θέση του τεχνικού των Ασπρόμαυρων θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, τα έδωσε όλα στο γήπεδο. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε για δεύτερη χρονιά στους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, νομίζω ότι δεν το έχει ξανακάνει επαρχιακή ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά τα καταφέραμε. Θα πρέπει όμως να βρεθεί μία λύση στο ελληνικό μπάσκετ, αντί να μαζέψουμε τον κόσμο, τον απομακρύνουμε», είπε.

Ρωτήθηκε για το πώς θα λειτουργούσε ο ίδιος, αν ήταν στη θέση του Ηλία Παπαθεοδώρου. «Δεν ξέρω τις συνθήκες. Άλλο να ζεις από μέσα. Ο Ηλίας είναι εξαιρετικός προπονητής και έδειξε σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φύγεις από μία ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ