Το «αντίο» του Γκος και η αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ (pics)

Το «αντίο» του Γκος και η αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena.

Την τελευταία του παράσταση με την «ασπρόμαυρη» φανέλα έδωσε ο Φιλ Γκος στην ήττα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα με 76-68, με τον Αμερικανό λίγο πριν το τέλος του  αγώνα να γνωρίζει την αποθέωση από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena.

Ο Φιλ Γκος, παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Δικέφαλος καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, δεν αποχώρησε από την ομάδα, αλλά παρέμεινε μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο 36χρονος έμεινε στη Θεσσαλονίκη και πάλεψε μέχρι τέλους, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αναγνωρίζει την προσφορά του και να του χαρίζει το απλόχερο χειροκρότημά του. Ο Γκος 90’’ πριν το τέλος, αποχώρησε από το παρκέ μέσα σε κλίμα αποθέωσης, ενώ στη συνέχεια αγκαλιάστηκε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, εμφανώς δακρυσμένος.

Ο Αμερικανός αγκαλιάστηκε με τον μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλη Ζουρνατσίδη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του σταφ του Δικεφάλου, ενώ στη συνέχεια χειροκρότησε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ