Μπάσιμο της Μπαρτσελόνα για Μιλουτίνοφ

Μπάσιμο της Μπαρτσελόνα για Μιλουτίνοφ

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και προσφέρει «τρελά» λεφτά στον Σέρβο σέντερ για να τον αποκτήσει. Συναντήθηκε με τους Αγγελόπουλους ο παίκτης και συζήτησαν σχετικά με το μέλλον του.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ προκειμένου να τον κάνει δικό της. Οι μπλαουγκράνα θέλουν τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν και τα «σπρώχνουν» χοντρά για να τον πείσουν να φύγει από τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους και έχουν καταθέσει πρόταση που ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Παρόλα αυτά όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του Ολυμπιακού και των αδερφών Αγγελόπουλων, αφού ο Μίλου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τρέχον συμβόλαιο του υπάρχει ΝΒΑ out, σε περίπτωση που οι Σαν Αντόνιο Σπερς αποφασίσουν να τον αποκτήσουν. Αυτό σημαίνει πως αν τα σπιρούνια κάνουν κίνηση για τον Σέρβο θα πρέπει να καταβάλλουν στον Ολυμπιακό περίπου 1,5 εκατ. δολάρια που προβλέπει η ρήτρα.

Επίσης, οι πρόεδροι των ερυθρόλευκων θέλουν να τον κρατήσουν και να του προτείνουν μάλιστα και ανανέωση συμβολαίου με καλύτερες αποδοχές, που όμως σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν τα χρήματα που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα. Για να μετακομίσει πάντως ο Μίλου στην Μπάρτσα θα πρέπει να συναινέσει και ο Ολυμπιακός, ενώ σημαντικό είναι πως δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη για ομάδα στην Ευρώπη, αλλά μόνο για το ΝΒΑ.

Τέλος είναι σημαντικό ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Μιλουτίνοφ για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και των Σπερς. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, ενώ φυσικά απόλυτα ευχαριστημένοι είναι και οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών με την παρουσία του τη φετινή σεζόν. Αν πάντως ο παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει για ένα καλύτερο συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο, καθώς οι δύο πλευρές διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Παράλληλα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχουν τις επόμενες μέρες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη σεζόν, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ