Μπάνκι: «Παίζουμε παιχνίδι ζωής ή θανάτου με τον Χολαργό»

Μπάνκι: «Παίζουμε παιχνίδι ζωής ή θανάτου με τον Χολαργό»

Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε ότι η ΑΕΚ παίζει έναν τελικό με τον Χολαργό και πως οι παίκτες της Ένωσης έχουν πεισμώσει.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Χολαργό (25/5, 17:00) και ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε ότι άπαντες στην ομάδα έχουν πεισμώσει μετά την πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμοι για ένα ματς ζωής ή θανάτου, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Χολαργός είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει και την ψυχολογία με το μέρος του μετά το σκορ του ματς της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάνκι:

«Είμαστε έτοιμοι για το τρίτο ματς της σειράς με τον Χολαργό. Θα το χαρακτήριζα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Έχουμε πεισμώσει μετά την πολύ κακή εμφάνιση-ήττα την περασμένη Τετάρτη.

Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Ο Χολαργός έχει την ψυχολογία και τον ενθουσιασμό του στα ύψη. Έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, όταν εμείς δεν δείξαμε ικανοί να διαχειριστούμε σωστά το ματς.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Από την συμπεριφορά μας στο παρκέ ως την αποτελεσματικότητά μας.

Η αποστολή μας είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι από την αρχή του αγώνα. Να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Χρειάζεται σωστή συμπεριφορά και να ελέγξουμε τα νεύρα μας κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ