Κώττας: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Κώττας: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Χολαργό επί της ΑΕΚ στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του τρίτου αγώνα.

Ο Χολαργός την περασμένη Τετάρτη νίκησε με 88-72 και ισοφάρισε σε 1-1 την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 στο ΟΑΚΑ, με τον Χολαργό να είναι έτοιμος για μια μεγάλη μάχη!

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Θωμάς Κώττας ενόψει του τρίτου αγώνα με την ΑΕΚ. Ο σέντερ του Χολαργό τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν ότι απέναντί τους θα έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Την περασμένη Τετάρτη πετύχαμε στην έδρα μας μια τεράστιας σημασίας νίκη για τον σύλλογο και την ιστορία του απέναντι στην ΑΕΚ στην α’ φάση των playoffs. Πραγματικά ήταν κάτι συγκλονιστικό, αφού πετύχαμε μια μεγάλη νίκη πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Είχαμε πολύ πάθος από την πρώτη φάση του αγώνα. Δεν το περιμέναμε όμως ότι θα κερδίσουμε και μάλιστα με τόσο μεγάλη διαφορά.

Οι περισσότεροι παίκτες μας από τους ξένους είχαν προγραμματίσει να φύγουν και έβγαλαν τα εισιτήρια τους, αλλά τελικά ήρθαν έτσι τα πράγματα στο ματς που πήραμε τη νίκη και πλέον άλλαξαν την ημέρα αναχώρησης τους!

Στην πρώτη παρουσία της ομάδας στην Basket League τέτοιες νίκες έχουν μεγάλη αξία και μαζί με την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που κάναμε όλη την σεζόν, αποτελούν και δικαίωση της προσπάθειας που έχουν κάνει ο κ. Δρόσος και ο κ. Καρατζάς, προκειμένου ο Χολαργός να λειτουργεί υποδειγματικά σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον, όπως είναι η Α1.

Ακολουθεί το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της α’ φάσης των playoffs στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος και την δυναμικότητα του, αλλά θα παλέψουμε.

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ότι γίνει θα είναι κέρδος για μας. Θα μπούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα προκειμένου να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε, γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ