«Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε για Μιλουτίνοφ, θέλει να μείνει όμως στον Ολυμπιακό»

«Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε για Μιλουτίνοφ, θέλει να μείνει όμως στον Ολυμπιακό»

Ένα tweet δημοσιογράφου από την Κροατία κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Μαδριλένων και των Τούρκων για τον "Μίλου", ο οποίος όμως ψηφίζει... Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό ήδη έχουν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές για τη νέα σεζόν, με την διοίκηση των Ερυθρόλευκων να έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Νικολα Μιλουτίνοφ.

Όπως είχε ενημερώσει νωρίτερα το «10», ο προγραμματισμός των Πειραιωτών έχει δρομολογηθεί για τη νέα σεζόν με το όνομα που είναι ψηλά να είναι αυτό του Σέρβου σέντερ.

Για αυτό οι πρόεδροι του Ολυμπιακού προχώρησαν στην συνάντηση με τον Μιλουτίνοφ την Παρασκευή για να συζητήσουν μαζί του για το μέλλον του στον Πειραιά.

Του αρέσει εδώ, έχει δεθεί με τους Ερυθρολεύκους και τους βλέπει ως οικογένεια του. Βέβαια δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι ενδιαφέρονται για αυτόν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα, με τους δεύτερους να τον έχουν προσεγγίσει για τριετές συμβόλαιο ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει πάντως να τονιστεί πως buy out υπάρχει μόνο για το NBA και τους Σπερς και οποια ομάδα από την Ευρώπη θελήσει να τον πάρει, θα πρέπει να τα… σκάσει αδρά στον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό της.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του, σύμφωνα με δημοσιογράφο από την Κροατία, έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Φενέρμπαχτσε!

Οι Μαδριλένοι αναμένεται να αφήσουν ελεύθερο τον Αγιόν, ο Κούζμιτς ήδη αποχώρησε για τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η ΤΣΣΚΑ λέγεται πως θέλει τον Ταβάρες, την ώρα που στην Φενέρ δεν έχει πείσει ο Λοβερν.

Σε αυτό το ντόμινο λοιπόν μπαίνει το όνομα του Μίλου, με τον Στέπαν Βίντοβιτς, δημοσιογράφο του TalkBasket, να τονίζει πως ο Σέρβος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με το tweet του «Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε έχουν δείξει ενδιαφέρον για να υπογράψουν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο παίκτης πάντως είναι χαρούμενος στην ομάδα του (Ολυμπιακός) και θέλει να παραμείνει εκεί».

https://twitter.com/StjepanVidovi1/status/1132228968705351680

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ