Μανωλόπουλος: «Απόλυτα πετυχημένη σεζόν»

Πετυχημένη χαρακτήρισε την χρονιά του Ήφαιστου Λήμνου στην Basket League ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.


Μανωλόπουλος: «Απόλυτα πετυχημένη σεζόν» | to10.gr

O Ήφαιστος δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, μετά την ήττα από το Περιστέρι, ωστόσο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι η χρονιά είναι απολύτως πετυχημένη για την ομάδα της Λήμνου.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τα καλύτερα λόγια για άπαντες στον σύλλογο, τονίζοντας ότι όλοι έδωσαν το μέγιστο κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στο Περιστέρι και τον κόουτς Πεδουλάκη και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παίξαμε μια πολύ καλή σειρά, πήγαμε στα τρία παιχνίδια. Σήμερα τα παιδιά έδωσαν ο,τι είχαν και κάποια στιγμή μείναμε από βενζίνη. Είχαμε τρεις πολύ βασικές απουσίες. Τον Γόντικα, που μας λείπει εδώ και τρεις μήνες, τον Μπρέιζελτον και τον Έβανς. Τα υπόλοιπα παιδιά όμως, σε όλη τη σειρά έδωσαν τα πάντα για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Δεν ήταν εύκολο. Αυτό όμως δεν μειώνει ο,τι κάναμε φέτος ως ομάδα.

Μια ομάδα που στήθηκε από το μηδέν, έγιναν όλα τόσο γρήγορα, αλλά και πολύ καλά. Νομίζω ότι η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη. Απλά, αυτό δεν μας έφτανε απόψε, όση προσπάθεια κι αν κάναμε.

Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν τους παίκτες μας. Τον Αύγουστο μαζεύτηκαν δεκαπέντε παίκτες, που δεν ήξερε ο ένας τον άλλον. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, γιατί αυτό που έγινε δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όλοι έδωσαν το 200% σε προσπάθεια γιατί είχαμε πάρα πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά. Δεν κλαφτήκαμε ποτέ, δεν γκρινιάξαμε ποτέ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούμπουρα για την ευκαιρία που μου έδωσε, να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας, αυτού του πολύ δύσκολου και μεγάλου πρότζεκτ. Αυτή η οικογένεια, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο μπάσκετ, επένδυσε στο άθλημα και στη Λήμνο. Αν το έλεγε κάποιος πριν, θα τον έλεγαν τρελό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο