Γκίκας: «Έχουμε τεράστια ευκαιρία για τους τελικούς»

Γκίκας: «Έχουμε τεράστια ευκαιρία για τους τελικούς»

Ο γκαρντ του Προμηθέα, Νίκος Γκίκας, μίλησε για την μεγάλη ευκαιρία που έχει η ομάδα του Μάκη Γιατρά να βρεθεί ακόμα και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο γκαρντ του Προμηθέα Πατρών, Νίκος Γκίκας, μίλησε στην συνέντευξη τύπο που πραγματοποίησε ο ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στην μεγάλη ευκαιρία που έχει τόσο η ομάδα του, όσο και η αντίπαλος, που είναι η ΑΕΚ.

Ακόμη, ο 28χρονος παίκτης, τόνισε την μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει το σύνολο του Μάκη Γιατρά τα τελευταία χρόνια, λέγοντας πως ναι μεν έχει κάνει την υπέρβαση, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να γίνει το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Γκίκας:

«Ήμουν και πέρυσι στην ομάδα, είναι ιδιαίτερη η τιμή που νιώθουμε που φτάσαμε και πάλι στην τετράδα. Νομίζω ότι έχουμε βάλει σαν στόχο να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Θεωρητικά το έχουμε κάνει, αλλά έχουμε μια σειρά αγώνων πιο βατή σε σχέση με πέρυσι.

Τόσο εμείς όσο και η ΑΕΚ αντιλαμβανόμαστε την τεράστια ευκαιρία για τελικούς. Όλοι οι παίκτες καταλαβαίνουν τη σημασία των αγώνων και η ομάδα μου θα παλέψει για να κάνει δύο βήματα παραπάνω και να φτάσει στους τελικούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ