Μπάνκι: «Είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει»

Μπάνκι: «Είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για τα ημιτελικά των πλέι οφ και τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ περήφανος για τους παίκτες του.

Ο Λούκα Μπάνκι σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως είναι περήφανος για την ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να… αρπάξει την ευκαιρία για να προκριθεί στους τελικούς της Basket League.

Ακόμα ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι σέβεται τους αντίπαλους του, ενώ μίλησε για ένα κρίσιμο σημείο αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους πάντες που έφτασαν εδώ. Για εμάς το να επιστρέφουμε σε αυτό το επίπεδο μετά την παρουσίαση που έγινε στην αρχή του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικό. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είμαι περήφανος γι αυτό που έχουμε πετύχει ως ομάδα. Εμείς προσαρμοστήκαμε και καλύψαμε τους τραυματισμούς. Είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή στο πρωτάθλημα. Έχουμε ευκαιρία και θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό.

Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Υπάρχει περιθώριο εξέλιξης. Δείξαμε και στην προηγούμενη φάση ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά έχουμε μια ευκαιρία που θέλουμε να αρπάξουμε μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ