Βασιλόπουλος: «Να απολαύσουμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»

Βασιλόπουλος: «Να απολαύσουμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως πρέπει να απολαύσουν τα παιχνίδια.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για τον αγώνα του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τα ημιτελικά της Basket League και αναφέρθηκε στην Περίπτωση της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, η οποία ανέβηκε έπειτα από καιρό στην πρώτη κατηγορία.

Παράλληλα, ο 35χρονος, τόνισε πως πρώτα απ’ όλα εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να απολαύσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν εμπειρίες στην αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος: 

«Παίζουμε ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια! Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί βλέπω τους κόπους μας να ανταμείβονται.

Ξεκινήσαμε την σεζόν ως… πρωτοεμφανιζόμενοι με στόχο να γίνουμε ομάδα και μέσα σε λίγους μήνες, κι αφού δουλεύαμε διαρκώς, καταφέραμε να φτάσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουμε μία θέση στην Ευρώπη! Πραγματικά, είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο κι για όλους αυτούς που δουλεύουν σε αυτόν, που όμως έχει και συνέχεια.

Τώρα για την σειρά με τον Παναθηναϊκό, θα πω μόνο ένα πράγμα. Να την απολαύσουμε. Το λόγια είναι περιττά για να αναλύσουμε το μέγεθος και τη δυναμική του αντιπάλου μας, γι’ αυτό ας το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ