Το αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Ήφαιστο Λήμνου

Το αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Ήφαιστο Λήμνου

Η διοίκηση του Ήφαιστου Λήμνου ευχαρίστησε παίκτες και τεχνικό τιμ για την προσπάθειά τους όλη τη σεζόν.

Ο Ήφαιστος Λήμνου πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά στην πρώτη του παρουσία στην Basket League, φτάνοντας ως τα πλέι οφ.

Εκεί μάλιστα πάλεψε απέναντι στο Περιστέρι χάνοντας στις λεπτομέρειες του τρίτου ματς την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου κατάφερε να εμπνεύσει τους κάτοικους της Λήμνου, και έτσι ήρθε η ώρα για το αποχαιρετιστήριο δείπνο, το οποίο έλαβε τόπο το βράδυ της Δευτέρας παρουσία του προέδρου του Ήφαιστου, Σπύρου Μπούμπουρα, μελών της διοίκησης, παικτών και τεχνικού επιτελείου.

Αναλυτικά :

«Με ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο στο πανέμορφο εστιατόριο «Στο Κάστρο», που μας στήριξε στην εξαιρετική πορεία μας στην πρώτη μας συμμετοχή στην Basket League, ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Μπούμπουρας, μέλη της διοίκησης, παίκτες και το τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν όλοι μαζί για τελευταία φορά πριν αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ένα όμορφο ταξίδι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε μία ιστορική στιγμή για τον Ήφαιστο και τη Λήμνο καθώς το καμάρι του νησιού βρέθηκε μέσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα ο Ήφαιστος ήταν μία πραγματική οικογένεια κι έκανε περήφανο τον κόσμο του, που τον στήριξε αποθεώνοντας την ομάδα μας ακόμα και στην τελευταία συνάντηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (27/5).

Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε με ευχές γι’ ακόμα καλύτερες επιδόσεις την επόμενη σεζόν και την υπόσχεση πως ο Ήφαιστος θα είναι ξανά πρωταγωνιστής!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ