Ολυμπιακός: Μίλησαν Αγγελόπουλοι και Μπλατ ενόψει της νέας σεζόν

Ολυμπιακός: Μίλησαν Αγγελόπουλοι και Μπλατ ενόψει της νέας σεζόν

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού μεταξύ του προπονητή των Ερυθρόλευκων και των προέδρων της ομάδας και ξεκινάει ο προγραμματισμός των Πειραιωτών για την χρονιά που ακολουθεί.

Τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας και άκρως περίεργης σεζόν που ακολουθεί. Πιο συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους για να δουν που θα αγωνίζονται την περίοδο 2019-20, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει να βλέπουν και να μιλούν για το αύριο του Ολυμπιακού.

Αυτό που έμενε ήταν να γίνει η συνάντηση των προέδρων των Πειραιωτών, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με τον Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός μίλησε με τους παίκτες του την Τρίτη και τους αποχαιρέτησε για το καλοκαίρι.

Οπως λοιπόν ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Το απόγευμα της Τρίτης (29/05) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, με τους Προέδρους μας, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στην οποία έγινε συζήτηση για τη φετινή σεζόν, αλλά και για το σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ