Ολυμπιακός: Σε απολογία για το «τιτίβισμα» για την ΚΕΔ

Ολυμπιακός: Σε απολογία για το «τιτίβισμα» για την ΚΕΔ

Οι Ερυθρόλευκοι θα βρεθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για το… τιτίβισμα που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, μετά την κλήρωση των διαιτητών για την πρώτη φάση των πλέι οφ.

Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για το μήνυμα που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα social media, μετά την κλήρωση των διαιτητών για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Basket League κλήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι στις 17 Μαΐου είχαν ανεβάσει στα social media το παρακάτω μήνυμα: «Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ.Παπαδόπουλο, Δ.Γιαννακόπουλο».

Οι Πειραιώτες τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για το… τιτίβισμα που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, μετά την κλήρωση των διαιτητών για την πρώτη φάση των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε το… τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ