Γι’ αυτό ο Καλάθης είναι φίλος του Καράμπελα…

Γι’ αυτό ο Καλάθης είναι φίλος του Καράμπελα…

Ο προπονητής του Περιστερίου παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να κοντράρει τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και επεσήμανε την διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά είπε:

«Νομίζω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Για μας όμως αυτά τα παιχνίδια είναι καλά για να δουν τα παιδιά μας ποια είναι η ψηλότερη ποιότητα. Ένα στοιχείο που αποτυπώνει αυτά που έλεγα είναι τα δίποντα μας. Πηγαίναμε περισσότερο για να κερδίσουμε το φάουλ και δεν έχουμε εικόνες από τόσο ψηλούς αντιπάλους με αποτέλεσμα να έχουμε ένα τραγικό ποσοστό στα δίποντα, αλλά αυτό είναι θέμα εικόνων.

Κάναμε την προσπάθεια μας κι εγώ είμαι ευχαριστημένος. Θα είναι καλό για μας όταν θα παίξουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια, να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Φτάσαμε ως εδώ, είναι μια διασκέδαση για τα παιδιά και πρέπει να απολαύσουν τους κόπους τους, παίζοντας με ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο.

Σε ερώτηση για την εμπειρία των παικτών σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος και τις εμφανίσεις του Ζώη Καράμπελα, ο κόουτς του Γ.Σ.Π. απάντησε: «Ο μόνος που έχει εμπειρία από πλέι οφ είναι ο Βασιλόπουλος. Τα υπόλοιπα παιδιά, έχουν ένα “πλαίσιο” που κινούνται αλλά αυτό που θα αποκόμισε σήμερα ο μικρός, είναι από την ταχύτητα που έχει ο Καλάθης, από το ύψος που έχει ο Καλάθης, από το όταν έμπαινε μέσα έπρεπε να βρίσκει λύσεις. Όλα αυτά είναι εμπειρίες. Εμείς στην προπόνηση δεν έχουμε τέτοια κορμιά για να μπορέσεις να το έχεις ως εικόνα και να βρεις λύσεις».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Καράμπελας δυσκόλεψε τον Καλάθη κι αν είναι κέρδος η εμφάνιση του, απάντησε πως «όχι! Ο Καλάθης τον βοηθάει, αυτός είναι ο φίλος του ο οποίος του δείχνει την πραγματική εικόνα. Συνήθως βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα τα νέα παιδιά να μπαίνουν μέσα και να τους κάνουν φάουλ. Αυτό για μένα δεν είναι σωστό.

Πρέπει να του δείχνεις την πραγματική εικόνα κι όποιος το κάνει, είναι φίλος σου. Αν ο Νικ τον έπαιζε ένα μέτρο πίσω, θα ήταν μια ψεύτικη εικόνα. Αυτό που έγινε όμως σήμερα, θα τον βοηθήσει να βρει λύσεις και νομίζω πως προσπάθησε ο μικρός, όπως κι ο άλλος ο μικρός (σ.σ Βησσαρίου) που ήταν συγκεντρωμένος».

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αγραβάνη κι αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου, τόνισε: «Το Σάββατο δεν θα είναι έτοιμος. Προέχει η υγεία. Έχει μια ιογενής γαστρεντερίτιδα, είναι κλινήρης στο νοσοκομείο και περιμένουμε να βγει αύριο. Όπως καταλαβαίνετε, θα είναι αφυδατωμένος και δεν τον υπολογίζω για το Σάββατο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ