AEK: Πέφτουν οι υπογραφές για το γήπεδο στα Λιόσια

AEK: Πέφτουν οι υπογραφές για το γήπεδο στα Λιόσια

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το θέμα του γηπέδου στα Άνω Λιόσια για την ΑΕΚ, αφού πλέον αναμένεται άμεσα να μπουν οι υπογραφές που θα οριστικοποιήσουν το deal.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του γηπέδου στα Άνω Λιόσια για την ΑΕΚ, αφού πλέον οι τελικές υπογραφές αναμένονται να πέσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα συναντηθεί με αξιωματούχους της Κυβέρνησης όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και το γήπεδο να περάσει σε… «κιτρινόμαυρα» χέρια.

Παράλληλα, το γεγονός αυτό θα σημάνει την έναρξη των έργων στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, το οποίο θα αποτελεί το σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, στην «Ένωση» δεν ανησυχούν για το αποτέλεσμα των πρόωρων εκλογών, καθώς με τη σειρά της η Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν τονίσει σε ραδιοφωνική συνέντευξη πως «στηρίζουμε την προσπάθεια της ΑΕΚ να πάει να παίξει στα Άνω Λιόσια».

Πέρα από αυτό, σύμμαχος των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα τους έδρα είναι ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο οποίος επανεκλέχθηκε με πανηγυρικό τρόπο από τον πρώτο γύρο των εκλογών την προηγούμενη Κυριακή (26/05), με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία της προς την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ