Διαλύουν τα πλέι οφ

Διαλύουν τα πλέι οφ

Απίστευτα προκλητική όσο και ανόητη καταστρατήγηση των κανόνων δικαίου στον ημιτελικό ΑΕΚ - Προμηθέας. Να δώσει εξηγήσεις η ΚΕΔ.

Το αφήγημα των ανθρώπων της ΕΟΚ, ήταν πως δύο παράξενοι τύποι (κακομαθημένοι) βάλθηκαν να καταστρέψουν το ελληνικό μπάσκετ, που – κατά τα άλλα – έχει λυμένα όλα του τα προβλήματα.

Μακάρι να ήταν αλήθεια, θα υποχρεώναμε όλοι μαζί τους αδερφούς Αγγελόπουλους να φύγουν από το σπορ και θα ζούσαμε στην μπασκετική γη της ευδαιμονίας. Έλα, όμως, που το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ…

Στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Προμηθέα Πατρών, υπήρχαν τρεις διαιτητές και ένας παρατηρητής διαιτησίας. Ο… περί ου ο λόγος, Κυριάκος Ταβουλαρέας πήγε μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια των διαιτητών και συνομίλησε μαζί τους. Ως εδώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι όλα νόμιμα και ανάξια αναφοράς.

Μόνο που ο κ. Ταβουλαρέας πήγε με παρέα στα… γκρίζα αποδυτήρια. Τον συνόδεψε ο Ηλίας Κορομηλάς! Με ποιο δικαίωμα άλλος διαιτητής μπαίνει στα αποδυτήρια, που είναι άβατο; Απαγορεύεται δια ροπάλου να εισέλθει ο οποιοσδήποτε εκτός τους παρατηρητή.

Ακόμα και έτσι το πρόβλημα είναι… μικρό. Έλα όμως που ο κ. Κορομηλάς είναι διαιτητές στον δεύτερος αγώνα της σειράς! Τι πήγε να κάνει στα αποδυτήρια; Αν είχε καιρό να δει κάποιον από τους τρεις, ας περίμενε απ΄έξω.

Προσέξτε: Μιλάμε για ένα ματς που κρίθηκε στον πόντο, με τους πατρινούς να φωνάζουν για τη διαιτησία του Ανδρικόπουλου και τους «κιτρινόμαυρους» να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Παπαπέτρου.

Τι δουλειά είχε ο διαιτητής του επόμενου αγώνα και μάλιστα αγκαζέ με τον κ. Ταβουλαρέρα, ο οποίος όφειλε να του απαγορεύσει την είσοδο. Αν – κάτι που απευχόμαστε – ο κ. Κορομηλάς ξεσηκώσει (δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα) παράπονα από τη μια εκ των δύο ομάδων, θα υπάρχει έστω ένας που δεν θα συνδυάσει το γεγονός με την παρουσία του στα αποδυτήρια;

Η ΚΕΔ οφείλει να εξηγήσει επισήμως γιατί ήταν εκεί ο κ. Κορομηλάς. Για να διαφυλαχθεί το όποιο κύρος των πλέι οφ οφείλει να αντικαταστήσει τον κ. Κορομηλά από το δεύτερο ματς της σειράς. Κανονικά πρέπει να τιμωρηθούν πρωτίστως ο Ταβουλαρέας και δευτερευόντως Κορομηλάς, αλλά πως θα τιμωρήσει ο Καλαματιανός τον εαυτό του; Υπάρχει έστω ένας που δεν θεωρεί απαράδεκτη τη συγκεκριμένη παραβίαση των κανονισμών;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ