ΑΕΚ: Στην Πάτρα για το 2-0

ΑΕΚ: Στην Πάτρα για το 2-0

Η Ενωση το απόγευμα του Σαββάτου (1/6, 17:00) θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στην Πάτρα με στόχο να κάνει το 2-0 στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει του Game 2 με τον Προμηθέα στην Πάτρα, για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Η ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη πέτυχε μια αγχωτική νίκη απέναντι στους Πατρινούς (83-82) και το απόγευμα του Σαββάτου (01/06, 17:00) θα ψάξει το 2-0. Οι Κιτρινόμαυροι του Λούκα Μπάνκι θέλουν να κάνουν το δεύτερο βήμα και να βάλουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στους τελικούς της Basket League. O Ιταλός τεχνικός εκτός από τις γνωστές απουσίες των Καββαδά, Ματσιούλις και Τσαλμπούρη, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Ο έμπειρος προπονητής περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και να πραγματοποιήσουν μια επιβλητική εμφάνιση. Ο Μπάνκι θέλει η ομάδα του να περάσει νικηφόρα από την Πάτρα και να κάνει το δεύτερο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για την πρόκρισή της στους τελικούς της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ