Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Λεκαβίτσιους

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Λεκαβίτσιους

Ο Λιθουανός την Παρασκευή έκανε θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από το Game 2 με το Περιστέρι.

Δίχως τον Λούκας Λεκαβίτσιους θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός (1/6, 18:00) στο ΟΑΚΑ, απέναντι στο Περιστέρι, για το Game 2 της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Α1 Ανδρών.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Λιθουανό γκαρντ να ακολουθεί θεραπεία και στη συνέχεια να κάνει ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης για το δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο 25χρονος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στο πόδι.

Ο Λεκαβίτσιους θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τρίτο παιχνίδι της σειράς, ενώ εκτός παραμένει και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.  Να σημειωθεί ότι υπάρχει για τον δεύτερο ημιτελικό γενική είσοδος 5 ευρώ και 1 ευρώ για τα παιδιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ