Ο Πιτίνο «ψήνεται», ο ΠΑΟ το… ψάχνει

Ο Πιτίνο «ψήνεται», ο ΠΑΟ το… ψάχνει

Αρκετές πιθανότητες έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να πείσει τον Αμερικανό να παραμείνει στο ΟΑΚΑ, αρκεί να ικανοποιήσει τα αιτήματά του

Ο Ρικ Πιτίνο είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες οι δυο άνδρες στο πλαίσιο της συχνής επικοινωνίας που έχουν για όλα τα ζητήματα, συναντήθηκαν και έβαλαν κάτω το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Αμερικανός προπονητής φαίνεται σε πρώτη φάση να ενδιαφέρεται να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια δελεαστική πρόταση για εκείνον από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον ούτε από το ΝΒΑ, ούτε από κάποιο τοπ κολεγιακό πρόγραμμα. Έτσι ο Πιτίνο δείχνει πως δεν κλείνει την πόρτα στον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς όμως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να ξεκαθαριστούν και δεν έχουν να κάνουν τόσο με τις αποδοχές του. Αυτό άλλωστε είναι ένα ζήτημα στο οποίο ο Πιτίνο δεν μπορεί να ικανοποιηθεί από καμία ομάδα στην Ευρώπη, όταν το κασέ του είναι 8-9 εκ δολάρια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αμερικανός έχει ζητήσει συγκεκριμένο μπάτζετ με το οποίο θα μπορέσει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρωλίγκα κι όχι ένα σύνολο που θα αποκλείεται με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κυρίως όμως θέλει να ρυθμιστούν διάφορα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα της ομάδας. Ζητήματα που μπορεί στην Ελλάδα να φαντάζουν πολυτέλειες, αλλά για εκείνον είναι κομβικά, ώστε να γίνεται όπως πρέπει η δουλειά και να υπάρχουν από εκεί και πέρα απαιτήσεις.

Οι πιθανότητες δεν είναι εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι και τελείως χαμένο το παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ασφαλώς και θέλει να τον κρατήσει στην Ελλάδα και θα κάνει ο, τι μπορεί στο μέτρο του δυνατού για να βρει με τον 67χρονο τεχνικό μια συμφέρουσα λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ