Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις και με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη

Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις και με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη

Οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν γοργά τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και ο σέντερ του Λαυρίου αποτελεί μια ακόμα ένεση του ελληνικού κορμού της ομάδας του Πειραιά.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν στο μυαλό τους το που θα αγωνιστεί η ομάδα την επόμενη σεζόν, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν αφήσει πίσω από τον σχεδιασμό για την χρονιά που έρχεται.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν συνεχίζουν να χτυπούν σε μέτωπα που τους ενδιαφέρουν. Ένα από αυτά είναι η τόνωση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα τους.

Από τα μέσα της σεζόν παρακολουθούν την εξέλιξη του Δημήτρη Κακλαμανάκη, με τον 25χρονο σέντερ να παρουσιάζεται φανερά βελτιωμένος. Οι επαφές δεν είναι τωρινές μαζί του, με τον δίαυλο επικοινωνίας να έχει ανοίξει κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ενδιαφέρον να είναι ζοφερό εδώ και καιρό.

Ο Κακλαμανάκης είναι ελεύθερος από την ομάδα του Σερελη καθώς εξέπνευσε το συμβόλαιο του, με τον Ολυμπιακό ήδη να έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις μαζί του.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον υπογράψουν για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον 25χρονο διεθνή πλέον σέντερ να υπολογίζεται για παίκτη ροτεισον που θα έχει συγκεκριμένο ρόλο.
Αρέσει στον Μπλατ, με τις δύο πάντως πλευρές να μην έχουν έρθει σε συμφωνία, αλλά τις επαφές να δείχνουν πως στο τέλος θα έχουμε… γάμο και τον Κακλαμανάκη να φοράει τα Ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ