Πιτίνο: «Θέλω συμβόλαιο δέκα ετών!»

Πιτίνο: «Θέλω συμβόλαιο δέκα ετών!»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τις επαφές με τον Γιαννακόπουλο, αλλά και το χαρακτήρα που χτίζει η ομάδα του.

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στον χαρακτήρα της ομάδας του, αλλά και τους… όρους για να μείνει στο ΟΑΚΑ, όπως και πως θα προκαλέσει ανακοπή καρδιάς στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για το παιχνίδι: «Είναι να τους δώσει μεγάλο αριθμό τριπόντων. Είχαμε επικεντρώσει πώς θα τους σταματήσουμε σε αυτόν τον τομέα. Κάναμε μεγάλο ροτέισον. Μια από τις αγαπημένες μου ομάδες ήταν οι Νικς το 1987 από άποψη χαρακτήρα και προσωπικότητας. Αυτή η ομάδα είναι ίδια. Προπονούνται επαγγελματικά και είναι συγκεντρωμένοι σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον».

Για την προσπάθεια που ζητά από τους παίκτες του: «Προσπαθήσαμε να κερδίζουμε κάθε κατοχή. Η προσπάθεια με εμένα ανταμείβεται. Ένα από αυτά που τους είπα πριν το παιχνίδι. Το 1996 παίξαμε με το LSU και επιστρέψαμε από το -31 με 15 λεπτά να απομένουν.

Έλεγαν ότι θα εκδικηθούν την επόμενη σεζόν για αυτή την ανατροπή και τους είπα ότι πάντα στη ζωή μου ψάχνω το τέλειο παιχνίδι κι αυτό ήταν τότε. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 79-48.

Ο τέλειος αγώνας δεν υπάρχει, αλλά αυτό γίνεται όταν δεν κάνεις λάθη, δεν δίνεις ριμπάουντ. Οι αντίπαλοι σουτάρουν με χαμηλά ποσοστά, αλλά έλεγα στους παίκτες μου πριν από αυτό το παιχνίδι ότι συνεχίζω να το ψάχνω. Το θέμα είναι η προσπάθεια, γιατί ο χαρακτήρας θα μου δώσει αυτό που θέλω.

Όταν τελειώνει το ματς θέλεις να έχεις ωραίο συναίσθημα. Δεν έχεις το ίδιο συναίσθημα όταν παίζεις όπως στα 5-6 τελευταία λεπτά σήμερα. Το Περιστέρι έχει κόουτς πέντε αστέρων. Αστειευόμουν με τον Φράνκι και τον ρώτησα τι τύπος παίκτη ήταν ο Πεδουλάκης όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μου είπε ότι πάντα έψαχνε… καυγά».

Για το αν έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραμονή του και τι σκοπεύει να κάνει: «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα, αλλά ψάχνω ένα 10ετές συμβόλαιο! Ο,τιδήποτε λιγότερο δε θα με κάνει να μείνω (γέλια). Εξαρτάται από τον Δημήτρη… Αν δε θέλει, δεν ξέρω να τι πω.

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο που είχα ποτέ ήταν το 7ετές με τους Σέλτικς και θέλω να το σπάσω αυτό το ρεκόρ. Θέλω να πω στον Δημήτρη τι μου είχαν δώσει οι Σέλτικς τότε, αλλά θα πάθει καρδιακό επεισόδιο (γέλια)!

Ακόμα δεν έχω συζητήσει, γιατί είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Η πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω την ομάδα το μέλλον, είτε είμαι εδώ, είτε όχι, με άξονα το μέλλον. Όμως, επειδή ό,τι λέω εδώ γράφεται στις ΗΠΑ, ο τίτλος στη NY Post θα είναι ότι ο Πιτίνο θέλει δεκαετές συμβόλαιο και θα ζητήσει ακόμα περισσότερα λεφτά σε σχέση με αυτά που είχε πάρει στους Σέλτικς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ