«Προτεραιότητα του Σλούκα ο Ολυμπιακός»

«Προτεραιότητα του Σλούκα ο Ολυμπιακός»

Ισπανός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρ έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στο λιμάνι του Πειραιά.

Στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση!

Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μεγάλωσε μπασκετικά κι έγινε ο… παίκτης που ήθελε, όταν αποφάσισε να φύγει από τον Πειραιά. Πλέον εξετάζει την επόμενή του κίνηση και μέσα στα πλάνα του είναι το μεγάλο comeback στους Ερυθρόλευκους, εκεί που με τους Σπανούλη και Πρίντεζη, θα συνεχίσουν μαζί ό,τι ξεκίνησαν το 2012.

Ο πολύπειρος άσος, δεν βρίσκεται ωστόσο μόνο στην μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού, καθώς και η Μπαρτσελόνα ερίζει για την υπογραφή του.

Σύμφωνα όμως με τον Χοσέ Ιγκνάσιο Χουκέτ της El Mundo Dportivo σε ερώτηση φιλάθλου στο twitter για το αν ο Κώστας Σλούκας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα, απάντησε ότι «προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός» και πως «Πριν αποφασίσει οριστικά να επιστρέψει, θέλει εγγυήσεις για τα χρήματα και το πλάνο της νέας σεζόν».

«O Ολυμπιακός μεγάλος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για Σλούκα»

Δείτε το σχετικό tweet:

https://twitter.com/josehuguet/status/1135201196300558336?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1135201196300558336&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fosonline.gr%2Fbasket%2Feuroleague%2Farticle%2F53665%2Fproteraiotita-toy-sloyka-o-olympiakos

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ