Παναθηναϊκός: Και η κυβέρνηση Τσίπρα συζητούσε για γήπεδο μπάσκετ σε οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων

Παναθηναϊκός: Και η κυβέρνηση Τσίπρα συζητούσε για γήπεδο μπάσκετ σε οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων

Κυβέρνηση και Γιώργος Καμίνης είχαν συζητήσει για κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στον Παναθηναϊκό σε όμορο οικόπεδο με αυτό του Βοτανικού που ανήκει στον Δήμο.

«Φωτιά» έχει πάρει το γηπεδικό στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα τόσο όσον αφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα και την περίπτωση του Βοτανικού όσο και στην μπασκετική.

Είναι γνωστό πως άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του Κώστα Μπακογιάννη συζήτησαν πρόσφατα το ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου μπάσκετ στον Παναθηναϊκό όχι στο οικόπεδο του Βοτανικού αλλά σε ένα όμορο που ανήκει στον Δήμο Αθηναίων.

Αυτό σε περίπτωση που θα υπήρχαν εμπόδια σε ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο υπάρχον σχέδιο του Βοτανικού για ένα γήπεδο αντάξιο του μεγέθους του τμήματος μπάσκετ.

Σύμφωνα με τη «Live Sport« όμως και η κυβέρνηση Τσίπρα είχε συζητήσει με την προηγούμενη δημοτική αρχή, υπό τον Γιώργο Καμίνη, το ενδεχόμενο να χτιστεί γήπεδο 15.000 θέσεων στο οικόπεδο που ανήκει στον Δήμο Αθηναίων.

Μια συζήτηση που μπορεί πλέον να συνεχιστεί με τη νέα δημοτική αρχή, υπό τον Κώστα Μπακογιάννη και κυρίως μετά τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου και με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτές με το σχέδιο αυτό πάντως να προκρίνεται από όλες τις πλευρές καθώς θεωρείται πως δεν θα συναντήσει τα εμπόδια του Βοτανικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ