«Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Ρολ»

«Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού ο Ρολ»

Ο Μάικλ Ρολ μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα πλέι οφ της Basket League, όμως η διοίκηση του τριφυλλιού κοιτάζει και τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι θέλουν να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα, όμως η περίοδος του καλοκαιριού είναι μεταγραφική με αποτέλεσμα τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. Μια φήμη που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες είναι πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάικλ Ρολ που μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι.

Με σημερινό δημοσίευμα του μάλιστα το Sportando, επιβεβαιώνει ότι ο 32χρονος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πράσινων. Το τριφύλλι θέλει να ενισχυθεί στην περιφέρεια και ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν, καθώς διαθέτει ικανότητα τόσο στο σκοράρισμα αλλά και στη δημιουργία.

Όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα, ο Ρολ ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του. Μετά από δύο χρόνια στη Μακάμπι ο Αμερικανός θα αποχωρήσει και απασχολεί αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας, οι οποίες δεν αναφέρονται, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν στον Παναθηναϊκό και από το ποιος θα είναι ο προπονητής της νέας σεζόν (Πιτίνο ή άλλος).

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει περάσει κατά το παρελθόν από την Ισπανία, την Τουρκία και το Βέλγιο, ενώ φέτος με την ομάδα του λαού είχε 9,1 πόντους και 2,7 ασίστ ανά παιχνίδι, με το ποσοστό του από τη γραμμή των τριών πόντων να ξεπερνάει το 41%. Η Μακάμπι από την πλευρά της θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον παίκτη, του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο όμως ο Ρολ δεν φαίνεται «ζεστός» με την παραμονή του στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ