Ολυμπιακός: Προς την έξοδο ο ΛεΝτέι

Ολυμπιακός: Προς την έξοδο ο ΛεΝτέι

Ο Αμερικανός δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του και οι Ερυθρόλευκοι είναι πιθανόν να τον αποδεσμεύσουν έναντι ενός μικρού ποσού.

Οι αποφάσεις για το ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν έχουν παρθεί και αυτό που απομένει είναι να υλοποιηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Ερυθρόλευκοι ήδη έχουν προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις ουσίας (κλεισμένος Κόνιαρης και σε καλό επίπεδο οι συζητήσεις για τον Κακλαμανάκη), είναι.. κοντά με τον Έβανς και ψάχνουν τι γίνεται στη θέση του παίκτη πίσω από τον Μιλουτίνοφ (πρόταση στον Χάντερ, στα υπόψιν και ο Ρέινολντς).

Πέρα από τις προσθήκες όμως, το θέμα είναι τι θα συμβεί με τις αποχωρήσεις. Ένας από του παίκτες που δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του την προηγούμενη σεζόν είναι ο Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ήταν μία επιλογή του Μπλατ, όμως δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξε τρανταχτές αδυναμίες στο παιχνίδι του.

Όπως φαίνεται λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται σοβαρά την αποδέσμευσή του. Ο ΛεΝτέι το καλοκαίρι υπέγραψε 1+1 συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να μπορεί να του δώσει την ελευθέρας του έναντι ενός μικρού ποσού. Πράγμα που αυτήν τη στιγμή φαίνεται ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Κίνηση που είχε εξηγήσει το «10» ότι μπορείς να συμβεί, σύμφωνα με όσα σκέφτεται ο Μπλατ για τον νέο Ολυμπιακό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ