«Δεύτερο φαβορί ο Παναθηναϊκός για Σλούκα»

«Δεύτερο φαβορί ο Παναθηναϊκός για Σλούκα»

Στοιχηματικές εταιρίες χρήζουν τον Παναθηναϊκό ως δεύτερο φαβορί για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα σε περίπτωση που ο Έλληνας γκαρντ αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε

Το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τη Φενέρμπαχτσε εκπνέει εντός ολίγων ημερών, όπως είναι γνωστό, και τα σενάρια που υφαίνονται γύρω από τους πιθανούς προορισμούς του Έλληνα γκαρντ είναι πολλά.

Έως τώρα, ως επίδοξοι μνηστήρες έχουν εμφανιστεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον έμπειρο άσο, ο Παναθηναϊκός, η Μπαρτσελόνα, ενώ είναι αυτονόητο πως και οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να τον πείσουν, να παραμείνει στην ομάδα.

Παράλληλα με τις μεταγραφικές εξελίξεις, οι μπουκς έχουν ήδη βγάλει αποδώσεις σχετικά με την επόμενη ομάδα του Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Η τουρκική ομάδα είναι το πρώτο φαβορί για να διατηρήσει τον Σλούκα στο ρόστερ της, μιας και η επιλογή αυτή πληρώνει 1.55. Στη Novibet η επιλογή των Πράσινων δίνει 2.95 και ο Ολυμπιακός 3.75.

Ακόμη, για όσους πιστεύουν πως θα μετακομίσει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, υπάρχει επιλογή με απόδοση στο 5.00, όσο πληρώνει δηλαδή για να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Κώστας Σλούκας αποχαιρετήσει την Κωνσταντινούπολη, μένει να δούμε αν η επιλογή των… ειδικών να τοποθετήσουν ψηλότερα το Τριφύλλι σε σχέση με τους Πειραιώτες θα αποδειχθεί ορθή.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια σε αυτό το σημείο, ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απαντώντας σε ανάρτηση παναθηναϊκής σελίδας στο Instagram, που καλούσε τους Πράσινους να κάνουν γρήγορες κινήσεις για να αποκτήσουν τον Κώστα Σλούκα, έριξε τη… βόμβα του.

«Αφού έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό… Απλά θέλουν να φανεί ότι μας τον έκλεψαν», έγραψε χαρακτηριστικά. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τελειώσει μια και καλή το θέμα του διεθνούς γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ