«Κεφαλή» του Ιωνικού ο Ελληνιάδης

«Κεφαλή» του Ιωνικού ο Ελληνιάδης

Ο Σταύρος Ελληνιάδης αναλαμβάνει το τιμόνι του Ιωνικού που επέστρεψε στην Α1 μετά από 32 χρόνια απουσίας.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης παλαίμαχος πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που έχει υπηρετήσει το άθλημα και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλά και υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής στην ομάδα του Α.Ο. Ικάρου Χαλκίδας αλλά και από τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα ηγηθεί των προσπαθειών του Ιωνικού στα σαλόνια της Α1!

Η ομάδα της Νίκαιας έκανε το μεγάλο comeback μετά από 32 χρόνια και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο τζάμπολ της νέας χρονιάς. Στη νευραλγική θέση του προέδρου, οι ιθύνοντες επέλεξαν τον Σταύρος Ελληνιάδης έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται συστάσεις.

Ο παλαίμαχος άσος θα αναλάβει τον ρόλο του προέδρου, του ανθρώπου που θα ηγηθεί στο νέο σχήμα. Θα είναι για την ομάδα εκείνος που θα κληθεί να εκπροσωπήσει και να υποστηρίξει τον Ιωνικό σε ό,τι προκύψει.

Με όπλα την εμπειρία του αλλά και την σχέση που έχει με την ομάδα της Νίκαιας, θεωρήθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση, γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τον Βαγγέλη Τσάπα.

Στον Ιωνικό, αφού ολοκληρώσουν το διοικητικό σχήμα, θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό της ομάδας, με στόχο να διαγράψουν μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Πορεία αντάξια της Ιστορίας του σωματείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ