Παράταση… ζωής για Προμηθέα ή ώρα τελικού για ΑΕΚ;

Παράταση… ζωής για Προμηθέα ή ώρα τελικού για ΑΕΚ;

Ο Προμηθέας φιλοξενεί την ΑΕΚ στο 4ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League και θέλει τη νίκη για να στείλει τη σειρά σε 5ο ματς, αλλιώς η ΑΕΚ προκρίνεται στους τελικούς.

Ο Προμηθέας Πατρών, σήμερα (6/6 και ώρα 21:00) μπροστά στο κοινό του και το κλειστό Δημήτρης Τόφαλος που αναμένεται κατάμεστο, θα δώσει τα πάντα κόντρα στην ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη και να διεκδικήσει το… θαύμα σε 5ο ματς στο ΟΑΚΑ.

Αν η ΑΕΚ καταφέρει να φύγει με τη νίκη από την αχαϊκή πρωτεύουσα, αυτό θα σημάνει την πρόκριση της «Βασίλισσας» του ελληνικού μπάσκετ στους Τελικούς όπου και θα διεκδικήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το μακρινό 2002.

Οι Πατρινοί έπαιξαν πολύ καλά στα πρώτα δύο ματς, χάνοντας το πρώτο στον πόντο (83-82) με την ΑΕΚ να κάνει μεγάλη ανατροπή, και επικρατώντας σε ένα πολύ δυνατό ματς της Ένωσης με 74-65.

Ωστόσο στο τρίτο ματς οι παίκτες του Μάκη Γιατρά… εξαφανίστηκαν και η ΑΕΚ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση βλέποντας και τον Γιορκ να οργιάζει στο παρκέ, διασύροντας τον Προμηθέα με 88-60.

Τώρα πλέον οι γηπεδούχοι τα παίζουν όλα για όλα, με τον κόουτς Γιατρά να έχει λευκό απουσιολόγιο, την ώρα που ο Μπάνκι, εκτός τις πάγιες απουσίες των Ματσιούλις και Καββαδά, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς είδε και τον Γιώργο Τσαλμπούρη να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να προπονείται κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ