Όχι της Αδριατικής λίγκας στον Ολυμπιακό

Όχι της Αδριατικής λίγκας στον Ολυμπιακό

Η Αδριατική λίγκα έδωσε αρνητική απάντηση στον Ολυμπιακό, για συμμετοχή του στην διοργάνωση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Αδριατικής λίγκας στον Ολυμπιακό, σε ότι αφορά το αίτημα των ερυθρόλευκων για συμμετοχή στην συγκεκριμένη διοργάνωση σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το eurohoops.

Σύμφωνα λοιπόν με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η Αδριατική λίγκα απάντησε αρνητικά στους πειραιώτες και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις. Αυτό πάντως που είναι δεδομένο, ανεξάρτητα από την απάντηση της Αδριατικής λίγκας, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω σε ότι αφορά την αρχική του θέση.

Είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι θα επιμείνουν μέχρι τέλους, θα επιμείνουν με στόχο την δικαίωση των θέσεων τους. Κι όπως φάνηκε και από τις τελευταίες εξελίξεις, τα νέα για τα έσοδα των ομάδων από τηλεοπτικά και χορηγίες θα είναι μειωμένα κατά πολύ μεγάλο βαθμό, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει στην Basket League.

Τα όσα έγιναν άλλωστε γνωστά χθες στις ομάδες φανερώνουν και το μέγεθος του προβλήματος και αποκαλύπτουν την τεράστια δυναμική που έχει η ομάδα του Πειραιά. Πρωτάθλημα χωρίς Ολυμπιακό σημαίνει και τεράστια απώλεια εσόδων για όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ