Περιστέρι: Το Top 5 κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Περιστέρι: Το Top 5 κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Το Περιστέρι έδωσε στη δημοσιότητα τις πέντε καλύτερες φάσεις της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά της Basket League.

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν αφού μέσα σε αυτή τη χρονιά, που επέστρεψε έπειτα από καιρό στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος, κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ μπόρεσε να νικήσει στην έδρα του Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δείχνοντας πως ήρθε για να μείνει.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έφτασε, όπως είπαμε, μέχρι τα ημιτελικά της Basket League όπου και αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό, με 3-0, παίζοντας όμως κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ, όπως έκανε όλη τη σεζόν.

Έτσι η ομάδα ανέβασε ένα βίντεο με τις 5 καλύτερες φάσεις από τη σειρά κόντρα στους «πράσινους». Στο Top 5 ξεχωρίζει ο Μπεν Μπέντιλ ο οποίος βρίσκεται δύο φορές με δύο εντυπωσιακά καρφώματα, αλλά και ο Ζώης Καράμπελας με τις πάσες που κάνει, ενώ στην κορυφή συναντάμε τον Εντ Ντάνιελ με ένα κάρφωμα έπειτα από ασίστ του Καράμπελα.

Δείτε το βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από το Περιστέρι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ