Μπάνκι: «Δεν παίξαμε άμυνα, δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ»

Μπάνκι: «Δεν παίξαμε άμυνα, δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ»

Απογοητευμένος ήταν ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μετά την ήττα της ομάδας του από τον Προμηθέα με 70-54.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στις τάξεις της ΑΕΚ η ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα με 70-54 και η ισοφάριση της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League  σε 2-2.

Ο Λούκα Μπάνκι μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα του δεν προσέγγισε σωστά το παιχνίδι και δεν κατάφεραν οι Κιτρινόμαυροι να σταματήσουν τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων.

Ωστόσο, Ο Ιταλός τεχνικός, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο πέμπτο ματς και θα πάρει τη νίκη – πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

«Ήταν θέμα προσέγγισης του αγώνα. Έπρεπε να περιμένουμε ότι ο αντίπαλος θα βγάλει ενέργεια μετά τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ, αλλά εμείς δεν είχαμε το ίδιο επίπεδο έντασης. Θα είμαστε όλοι όμως έτοιμοι για το πέμπτο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Παρουσιάστηκαν ε όχι έτοιμοι να περιορίσουμε την επιθυμία τους για ισοφάριση και υποφέραμε από την επιθετικότητα τους και δεν αντιτάξαμε την άμυνα μας. Με τέτοια ποσοστά στα σουτ δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε ούτε τα ριμπάουντ και όταν μαζέψαμε τη διαφορά στην τρίτη περίοδο μας έλειψε και πάλι ο κυνισμός και η σοβαρότητα. Πρέπει να συγχαρούμε τον Προμηθέα θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη ισορροπία αλλά θα πρέπει να έχουμε την ευθύνη των επιλογών μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ