Ραντεβού… ελπίδας του Πρέλεβιτς με ομάδα επιχειρηματιών για το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ραντεβού… ελπίδας του Πρέλεβιτς με ομάδα επιχειρηματιών για το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σημαντικό ραντεβού είχε ο Μπάνε Πρέλεβιτς με ομάδα επιχειρηματιών, όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο της εμπλοκής τους στην πολύπαθη ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς μαζί με τον ομόλογό του στον Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, συναντήθηκαν με τον Γιώργο Καραμάνο. Ο Καραμάνος εκπροσώπησε στην εν λόγω συνάντηση ένα γκρουπ επιχειρηματιών που θέλουν να εμπλακούν στην ΚΑΕ.

Το θέμα «τρέχει» στο παρασκήνιο εδώ και αρκετές ημέρες για να βρεθεί η φόρμουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ. Το ένα ενδεχόμενο είναι να υπάρξει αλλαγή διοικητικού καθεστώτος, αλλά με τα μέχρι σήμερα δεδομένα περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αναλάβουν αρχικά το μάνατζμεντ της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, συνάντηση του Προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και του Προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Θανάση Κατσαρή με τον κ. Γιώργο Καραμάνο, ο οποίος εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με ξεκάθαρη διάθεση συνεργασίας για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.  Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο πλαίσιο ενημέρωσης για όλα όσα έχουν σχέση με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ