«Ο Τζέρεμι Εβανς υπέγραψε στον Ολυμπιακό»

«Ο Τζέρεμι Εβανς υπέγραψε στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του yahoosports, Κιθ Σμιθ, ο Αμερικανός φόργουορντ της Νταρουσάφακα, Τζέρεμι Εβανς συμφώνησε και υπέγραψε στους Ερυθρόλευκους!

Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και στον Ολυμπιακό κινούν τις διαδικασίες για να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανεξάρτητα με το που θα αγωνίζεται η ομάδα του Πειραιά. Όπως όλα δείχνουν, μετά την συμφωνία με τον Αντώνη Κόνιαρη και τις προχωρημένες επαφές με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη, οι Ερυθρόλευκοι υπέγραψαν και τον Τζέρεμι Έβανς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε συνεχή επαφή με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ της Νταρουσάφακα, με τις δύο πλευρές να έχουν κάποια οικονομική διαφορά, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγος πως αυτή καλύφθηκε.

Ο δημοσιογράφος του yahoosports, Κιθ Σμιθ, με ένα του «τιτίβισμα» αποκάλυψε πως ο Τζέρεμι Εβανς υπέγραψε με τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι: «Ο πρώην ΝΒΑερ, Τζέρεμι Έβαν, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα. Ο Εβανς για τελευταία φορά αγωνίστηκε στο ΝΒΑ το 2018, με την φανέλα των Ατλάντα Χοκς».

Η επικείμενη μεταγραφή του 31χρονου Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, που την περσινή σεζόν ξεχώρισε με την Νταρουσάφακα, αναμένεται να ισχυροποιήσει κατά πολύ την ρακέτα των Ερυθρόλευκων και να δώσει το ιδανικό στήριγμα στον Γιώργο Πρίντεζη στην θέση του πάουερ φόργουορντ αλλά και λύσεις ακόμα και στο «5».

Το τιτίβισμα του Κιθ Σμιθ

https://twitter.com/KeithSmithNBA/status/1136661303379025920

Από την μεριά του Ολυμπιακού πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για σκέψεις του παίκτη αναφορικά με το ΝΒΑ και ενδεχόμενη επιστροφή του εκεί.

Ο Έβανς θα κοιτάξει τις επιλογές του, και εάν δεν υπάρξει η προοπτική να μεταβεί και πάλι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, τότε θα τελειώσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τον οποίο δεν υπάρχει κάποια απόσταση στο οικονομικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ