Game 5: Όλα ή τίποτα για ΑΕΚ και Προμηθέα

Game 5: Όλα ή τίποτα για ΑΕΚ και Προμηθέα

Η ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League εξελίσσεται σε θρίλερ με τις δύο ομάδες να καλούνται να λύσουν τις διαφορές του στο Game 5 ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στα προηγούμενα τέσσερα μετακύ τους ματς, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2. Κάπως έτσι, στο 5ο και τελευταίο ματς, η Βασίλισσα και οι Πατρινοί κοντράρονται με τον νικητή να πηγαίνει στους τελικούς της Basket League.

Το ματς θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σήμερα (7/6) και ώρα 19:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE Sport 4.

Ο Λούκα Μπάνκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην των πάγιων απουσιών των Ματσιούλις και Καββαδά και θέλει ν α συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή της Ένωσης σε Τελικούς μετά από 14 και πλέον χρόνια.

Από την άλλη ο Μάκης Γιατράς είδε τον πολύ σημαντικό Λάνγκτον Χολ να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που ένιωθε και να τίθεται κανονικά στη διάθεσή του με αποτέλεσμα να έχει και αυτός όλα τα «όπλα» του διαθέσιμα ενόψει της ιστορικής για τους Πατρινούς αναμέτρησης.

Το ματς δεν είναι βέβαιο ακόμα αν θα γίνει παρουσία κόσμου μιας και ο αθλητικός Δικαστής έχει τιμωρήσει την ΑΕΚ με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που θα βγει μέσα στην ημέρα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει η διαιτητική τριάδα των Καρακατσούνη, Πουρσανίδη και Ανδρικόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ