ΑΕΚ: Λιγοστός κόσμος στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Λιγοστός κόσμος στο ΟΑΚΑ

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, στο ΟΑΚΑ βρίσκονται μόλις 2.000 φίλαθλοι της ΑΕΚ – Μεταξύ συγγενών και φίλων ο πέμπτος ημιτελικός με τον Προμηθέα, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους τελικούς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ για το πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League, με τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς, ωστόσο, να γυρίζουν την πλάτη στον Λούκα Μπάνκι και τους παίκτες του.

Το ματς είναι ζωής και θανάτου, καθώς θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους τελικούς της Α1, όμως, ο κόσμος που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ είναι λιγοστός. Συγκεκριμένα, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρίσκονται μόλις 2.000 θεατές, με την ατμόσφαιρα να είναι «παγωμένη» και τους παίκτες της ΑΕΚ να παίζουν μεταξύ… συγγενών και φίλων.

Η παρουσία του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, παρότι η Ενωση έχει για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια την ευκαιρία να περάσει στους τελικού του πρωταθλήματος. Η ανταπόκριση που έδειξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που περίμενε ο Μάκης Αγγελόπουλος και η διοίκηση της ομάδας, που έδωσε μεγάλη μάχη στο ΑΣΕΑΔ για να γίνει το αποψινό ματς με κόσμο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ