Πρώτη επιλογή της ΑΕΚ ο Παπαθεοδώρου

Πρώτη επιλογή της ΑΕΚ ο Παπαθεοδώρου

Στο όνομα του Ηλία Παπαθεοδώρου φαίνεται να έχουν κατασταλάξει οι ιθύνοντες της ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Λούκα Μπάνκι στον πάγκο της ομάδας.

Ο Λούκα Μπάνκι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετά και το τέλος της φετινής σεζόν, με την «Ένωση» να βρίσκεται σε αναζήτηση για την αντικατάστασή του.

Πρώτη επιλογή για τους ιθύνοντες της «Ένωσης», μάλιστα, φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσίασε εξαιρετικό έργο παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, γεγονός που έχει κάνει το όνομά του αρεστό στους διοικούντες της «Ένωσης».

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παπαθεοδώρου ακούγεται έντονα για τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», καθώς και πέρσι το καλοκαίρι ο σύλλογος εξέταζε με θέρμη την περίπτωσή του, πριν τελικά προκριθεί η λύση του Λούκα Μπάνκι.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη που… καλοβλέπει τον 44χρονο τεχνικό, καθώς ο έμπειρος κόουτς φέρεται να έχει αρκετές κρούσεις και από το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ