«Μέσα» ο Λεκαβίτσιους, παίζει με Προμηθέα

«Μέσα» ο Λεκαβίτσιους, παίζει με Προμηθέα

Ο Λιθουανός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο για τον πρώτο τελικό με τον Προμηθέα.

Την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου τελικού με τον Προμηθέα (10/6, 19.30) συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, με την προπόνηση της Κυριακής μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Ρικ Πιτίνο.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Λούκας Λεκαβίτσιους να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του για την πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα της Αχαΐας.

Ο Λιθουανός γκαρντ είχε τραυματιστεί στο πρώτο παιχνίδι με το Περιστέρι και οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί είχαν δείξει ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στο πόδι. Τις τελευταίες ημέρες είχε χάσει πολλές προπονήσεις, ωστόσο, πλέον ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό με τον Προμηθέα. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα βραβευτεί ο Δημήτρης Κοκολάκης για την προσφορά του στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ