Ολυμπιακός: Κρούση για Σλούκα, μεγάλη η διαφορά

Ολυμπιακός: Κρούση για Σλούκα, μεγάλη η διαφορά

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ, όμως υπάρχει οικονομικό χάσμα, την ώρα που καραδοκούν Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που αυτός έχει το μυαλό του στους τελικούς του τούρκικου πρωταθλήματος απέναντι στην Εφές, ο εκπρόσωπός του δέχεται διαρκώς προτάσεις για την υπογραφή του. Ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα που φαίνεται ότι αποτελεί το πιο καυτό όνομα αυτό το καλοκαίρι.

Στην διεκδίκηση του Έλληνα γκαρντ λοιπόν έχει μπει για τα καλά ο Ολυμπιακός, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόταση των Ερυθρόλευκων, τριετούς διάρκειας, με τις συνολικές απολαβές του να είναι στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σλούκας από την μεριά του πάντως συνεχίζει να είναι θορυβημένος από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν γνωστοποιήσει το που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν.

Οι δύο πλευρές όλο αυτό το διάστημα είναι σε διαρκή επικοινωνία, με την μεριά του Έλληνα γκαρντ πάντως να μην φαίνεται ικανοποιημένη από την πρόταση του Ολυμπιακού, θέλοντας περισσότερα χρήματα (περίπου 6 εκατομμύρια για τρία χρόνια).

Η ομάδα του Πειραιά νιώθει ότι έχει φτάσει το… ταβάνι της, δεν είναι όμως και απίθανο να επανέλθει κάνοντας την ρελάνς για την υπογραφή του Σλούκα.

Δυστυχώς για εκείνη όμως δεν είναι μόνη της στο παιχνίδι της διεκδίκησής του. Η Φενέρμπατσε θέλει να τον κρατήσει, έχει μιλήσει με τον εκπρόσωπό του και εάν μείνει ο Ομπράντοβιτς και οι στόχοι της ομάδας παραμείνουν ώς έχουν, έχει τον πρώτο λόγο για να τον έχει και τα επόμενα τρία χρόνια στην
Κωνσταντινούπολη.

Ταυτόχρονα καραδοκούν οι Ρεάλ Μαδρίτης (έχει προσεγγίσει την πλευρά του με την πρότασή της να τον καλύπτει οικονομικά), αλλά και η Μπαρτσελόνα, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ θέλει να δει τι ακριβώς θα συμβεί με Σέρχιο και Ντε Κολό, για να αποφασίσει αν θα κινηθεί στο μέρος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ