Τα 5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για Σλούκα και οι προτάσεις Φενέρ – Μπάρτσα

Τα 5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για Σλούκα και οι προτάσεις Φενέρ – Μπάρτσα

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια εντυπωσιακή πρόταση στον διεθνή γκαρντ ύψους 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Τι δίνει η Φενέρ και πόσα προσφέρει η Μπαρτσελόνα στον Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας είναι το hot όνομα του φετινού καλοκαιριού καθώς όλοι περιμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του διεθνούς γκαρντ για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Σλούκα με την Φενέρ λήγει στο φινάλε του τουρκικού πρωταθλήματος και ο Έλληνας γκαρντ καλείται να κάνει μια πολύ σημαντική επιλογή, αναφορικά με την φανέλα που θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός, με τον οποίο ο Σλούκας έγραψε ιστορία κατακτώντας δύο φορές την Ευρωλίγκα, έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον παίκτη. Εντυπωσιακή μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι Αγγελόπουλοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ώστε να ξαναφορέσει ο Σλούκας τα ερυθρόλευκα.

Οι πειραιώτες έχουν κάνει την πρόταση τους στον παίκτη αλλά τούτη την ώρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Η Φενέρ θέλει να κρατήσει τον διεθνή γκαρντ στο δυναμικό της και οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει κάνει πρόταση έξι εκατ. ευρώ στον Σλούκα, για την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που εκτιμούν ότι η Φενέρ έχει τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του Σλούκα αλλά θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι θα πρέπει να γίνει και μια συνάντηση ανάμεσα στον Ομπράντοβιτς και τον παίκτη.

Από την άλλη πλευρά βεβαίως θα πρέπει να επισημανθεί και το έντονο ενδιαφέρον  της Μπαρτσελόνα για τον Σλούκα και είναι ξεκάθαρο ότι οι Καταλανοί ρίχνουν πολλά χρήματα το φετινό καλοκαίρι για να φτιάξουν μια πολύ δυνατή ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί και αυτή να δελεάσει τον διεθνή γκαρντ και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι μπλαουγκράνα δίνουν και αυτοί 6 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρόταση του που είναι πολύ καλή και περιμένει τις εξελίξεις, μετά το τέλος του τουρκικού πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η Φενέρ με την Μπαρτσελόνα δείχνουν με τις προτάσεις που έχουν κάνει πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ